ΟΦΗ-Μπέβερεν 0-3: Θέλει πολλή δουλειά ακόμη

21:23 | 16/07/2024

Ηττα του ΟΦΗ από τη Μπέβερεν με 3-0 στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το φιλικό με τον Μπάουμαν στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μπόρχα Γκονθάλεθ, αριστέρα τον Αμπάντα με τους Χνάρη και Μπρεσσάν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικοί μέσοι ξεκίνησαν οι Φελίπε Γαγιέγος και Ζήσης Καραχάλιος με τον Μανώλη Φαϊτάκη να αγωνίζεται μπροστά τους.

Δεξί εξτρέμ έπαιξε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, αριστερό ο Αντριάν Ριέρα και στην κορυφή ήταν ο Άαρον Ισέκα.

Η διαφορά δυναμικότητας και ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής με το ξεκίνημα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει και το έκανε καλά στο ξεκίνημα, αλλά όταν η βελγική ομάδα άνοιξε το σκορ, στο 18ο λεπτό, με τον Ντάσι όλα άλλαξαν. Ο ΟΦΗ είχε μία ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Θεοδοσουλάκη στο 22' κι έπειτα η Μπέβερεν έφτασε εύκολα στο 3-0 στο 31' και στο 36' εκμεταλλευόμενη τα λάθη του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ως είθισται στα φιλικά προετοιμασίας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα του αγώνα, αλλά και ο ρυθμός του.

Φάσεις είδαμε, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ενώ η Μπέβερεν στα τελευταία λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 αστοχώντας σε πέναλτι (η μπάλα έφυγε άουτ).

Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση του φιλικού, με το 3-0 να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης επί ολλανδικού εδάφους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.