Θέλει τη νίκη - πρόκριση στο Final 4 ο Ολυμπιακός

09:06 | 05/05/2023

Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός πηγαίνουν σε νέα “μάχη” απόψε (5/5, 20:45) στην “Ülker Sports Arena”, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 2-1 στη σειρά και να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν την παρουσία τους στο Final Four του Κάουνας.

Οι ''ερυθρόλευκοι''έχουν κάνει τα δύο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να σφραγίσουν το εισιτήριο με προορισμό το Κάουνας, μεταφέροντας πλέον όλη την πίεση στο στρατόπεδο της Φενέρ. Ο Κώστας Σλούκας φόρεσε τον… μανδύα του ηγέτη το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στο παλιό του… σπίτι και με αποκορύφωμα το τρίποντο που πέτυχε σε νεκρό χρόνο ήταν ο βασικός λόγος ώστε να επιτευχθεί το διπλό (72-71), που έφερε το πλεονέκτημα έδρας ξανά στα χέρια των Πειραιωτών και ένα βήμα μακριά από τη δεύτερη σερί συμμετοχή τους σε Final Four. Πλέον το άγχος είναι στη μεριά της τουρκικής ομάδας, που απειλείται να μείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκτός τετράδας.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για ακόμα ένα παιχνίδι θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ αμφίβολοι παραμένουν για τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα, που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στη σειρά. Σταθερά στα “πιτς” ο Ντέβιν Μπούκερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανός), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Το πρόγραμμα της σειράς

  • 1ος Αγώνας: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (79-68)
  • 2ος Αγώνας: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (78-82)
  • 3ος Αγώνας: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (71-72)
  • 4ος Αγώνας: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (5/5, 20:45)
  • 5ος Αγώνας (Εφόσον Χρειαστεί): Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (9/5, 21:30)
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.