Θέλει το «οξυγόνο» του

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.

Ο Όμιλος υποδέχεται το μεσημέρι την ΑΕΛ (15.00, Capitano.gr) στο σημαντικότερο παιχνίδι του μέχρι το επόμενο…

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει αδικήσει τον εαυτό του, απέχει 9 αγωνιστικές από τις επιτυχίες, μετράει 8 σερί ήττες και αυτή η καταστροφική του συγκομιδή το τελευταίο δίμηνο έχει δώσει τον χαρακτήρα «τελικού» στο ματς της προτελευταίας «στροφής» της κανονικής περιόδου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει μόνο το «τρίποντο», προκειμένου να πάρει το… οξυγόνο του, ν’ ανέβει βαθμολογικά και παράλληλα ν’ αποφύγει το ενδεχόμενο του απευθείας υποβιβασμού.

Μπορεί ν’ ακούγεται λιγάκι τρομακτικό, ωστόσο η κατρακύλα του 2021 έχει προκαλέσει φοβερά μπλεξίματα για τους «ασπρόμαυρους».

Όπως μπορεί εύκολα να κατανοήσει κάποιος, τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για τον ΟΦΗ, καθώς πια η οποιαδήποτε απώλεια κοστίζει.

Η χρονιά ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικές προοπτικές, όμως σε κάθε περίπτωση ο «καθρέπτης» είναι το γήπεδο και εκεί ο Όμιλος δεν κατάφερε ποτέ να δώσει διάρκεια στην καλή του απόδοση.

Από τις αρχές Ιανουαρίου, μάλιστα, βρίσκεται σε mode… ελεύθερης πτώσης, κάτι που έχει διαμορφώσει καινούργια-δυστυχώς πολύ άσχημα-δεδομένα.

Η αυτοκριτική και προβληματισμός, πάντως, είναι για… μετά, αφού στην παρούσα φάση προέχει η παραμονή της ομάδας στη Super League 1.

Οι Θεσσαλοί ήρθαν στο Ηράκλειο για να παίξουν ένα από τα τελευταία τους «χαρτιά» για τη σωτηρία και το αυξημένο τους κίνητρο, τους κάνει σίγουρα ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Παρά την κακή θέση τους στη γενική κατάταξη, εξάλλου, είναι ένα συγκρότημα σκληροτράχηλο, το οποίο παλεύει σε κάθε αναμέτρηση.

Οι απουσίες και τα προβλήματα αποτελούν καιρό τώρα μέρος της καθημερινότητας του ΟΦΗ, που για ακόμη μία φορά την τρέχουσα σεζόν θα παίξει με πάρα πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Σίμος δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους Φερέιρα, Σακόρ, Βούρο, Γιάννου, Σουρνάκη, Τσιλιανίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σελίμοβιτς και Βαζ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.