Θέλει τον κόσμο του ο Ηρόδοτος

18:58 | 24/02/2018

Ο Ηρόδοτος δίνει την Κυριακή (25/02) αν όχι το κρισιμότερο, ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της περιόδου.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού υποδέχεται το Αιγάλεω στην… απόλυτη μάχη της κορυφής. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας και το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη θα ψάξει τη νίκη, ώστε ν’ αποκτήσει προβάδισμα τίτλου. Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, στην προσπάθεια που θα κάνει για το «τρίποντο».

Ενδεικτικές, εξάλλου, είναι οι δηλώσεις του Στέλιου Σωκιανού. Ο πρόεδρος του Ηροδότου τόνισε χαρακτηριστικά στο «capitano.gr»: «Είναι για μας ένα ματς τελικός, όπως και το επόμενο με τον Φωστήρα. Θέλουμε κοντά μας όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της Ν. Αλικαρνασσού, αλλά και του Ηρακλείου για να τιμήσει την προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού τιμ. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι και όσοι παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Τα προβλήματα, πάντως, δε λείπουν από τους «κυανόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Μελισσόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» στον αγώνα με την Παλαιόχωρα, ενώ ο Φουκαράκης αντίκρισε στο ίδιο παιχνίδι την κόκκινη κάρτα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.