Θέλουν να είναι έτοιμοι στον ΟΦΗ

21:00 | 14/05/2020

Στον Όμιλο, όσο περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα των περικοπών, κάνουν τις προεργασίες τους για ένα plan b.

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη. Το ζήτημα των μειώσεων στις αποδοχές των παικτών είναι λεπτό και δεν επρόκειτο να προβεί σε μονομερείς κινήσεις.

Το ζητούμενο, δηλαδή, είναι να υπάρξει ο σωστός συντονισμός και να προχωρήσουν ενιαία την υπόθεση τα μέλη της Super League 1.

Έπειτα από σχετική συνεννόηση, να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ν’ ακολουθήσουν οι σχετικές ενέργειες για τις περικοπές.

Προς το παρόν, πάντως, το όλο ζήτημα δείχνει να κολλάει. Οι ποδοσφαιριστές αντιδρούν και δε δέχονται το ποσοστό μειώσεων, που τους έχει προταθεί.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής δε σημειώθηκε κάποια πρόοδος και επικρατεί μία στασιμότητα.

Στη συγκεκριμένη διαδικτυακή συνεδρίαση ο ΟΦΗ ήταν σαφής και σ’ αυτό το κομμάτι με τη σχετική θέση του ν’ αναφέρει ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν μαζικά και αυτό αποτελεί το βασικότερο ζητούμενο για εκείνους.

Από την άλλη, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και τα πάντα αιωρούνται. Στον Όμιλο επιθυμούν να γίνουν αμοιβαία βήματα, ώστε να μείνουν όλες οι πλευρές όσο γίνεται πιο ικανοποιημένες.

Οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου, πάντως, θέλουν να είναι έτοιμοι μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο. Σε περίπτωση, δηλαδή, που οι ομάδες αναγκαστούν να λειτουργήσουν η καθεμία κατά το δοκούν.

Γίνεται, έτσι, μια προεργασία, ώστε να φτιαχτεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο θ’ αφορά στις μειώσεις, που θα προταθούν στους ποδοσφαιριστές. Τα βήματα είναι αναγνωριστικά, όμως στον ΟΦΗ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα μπούσουλα, που θα κληθούν ν’ ακολουθήσουν, εφόσον το καλέσουν τελικά οι συνθήκες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.