Θετική «εικόνα» από την Κ19 του Εργοτέλη

13:47 | 23/08/2020

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν νίκησε 4-0 τον Ποσειδώνα στο Μαρτινέγκο.

Το συγκρότημα του Λευτέρη Κορνάρου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε πως «βαδίζει» στο σωστό δρόμο.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Πακιουφάκης (32’), Λιανέρης (42’), Σταματάκης (87’) και Νικολακάκης (89’).

Μετά το ματς ο τεχνικός της Κ19 του Εργοτέλη δήλωσε: «Πρώτο φιλικό παιχνίδι έπειτα από τρεις εβδομάδες προπονήσεων. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ισόποσο χρόνο σε όλα τα παιδιά και μέσα από αυτό να δούμε ίσως κάποια πράγματα που έχουμε δοκιμάσει στη προπόνηση.

Η φετινή ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα οπότε χρειάζεται αρκετός χρόνος για να αφομοιωθούν τα στοιχεία που απαιτούμε στο παιχνίδι μας, παρ' όλα αυτά υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών.

Έχουμε όμως πολύ δρόμο να διανύσουμε και από Δευτέρα ξεκινάμε την 4η εβδομάδα με πολύ διάθεση και πίστη στους ατομικούς και ομαδικούς μας στόχους! Καλή σεζόν στον Ποσειδώνα με υγεία και στον φίλο μου το Νίκο Σουτζή καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα».

Κ19 Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Τσέρος, Ματαλλιωτακης, Μεχμετάι, Κόκκας, Στεφανάκης, Δασκαλάκης, Ζηδιανάκης, Λιανέρης, Πακιουφάκης, Δρικάκης

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ιατρακης, Περσκεφα, Νικολακάκης, Ανδρουλάκης, Σφακιανάκης, Καργάκης Α., Αρχοντάκης, Σταματάκης, Θεοδωράκης, Αναστασιάδης, Καργάκης Σ.

Ποσειδώνας: Κατσελης, Γιγουρτσης, Πατρικαλάκης, Ντελάκης, Βασσιλάκης, Κατέλας, Ασλαμαντζίδης, Αγγουριδάκης, Αυγουστάκης, Συμνιανάκης, Τριανταφυλλάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.