Θετική εικόνα και νίκη

20:28 | 25/07/2018

Δεύτερη νίκη για τον ΟΦΗ σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, καθώς με γκολ του Κοροβέση επικράτησε 1-0 της Λάρισας.

Η κρητική ομάδα είχε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, απέναντι σε μια ομάδα η οποία επίσης έδειξε θετικό πρόσωπο.Στο δεύτερο φιλικό της ομάδας του, πριν την έναρξη του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στην Αττική, ο Νίκος Παπαδόπουλος στο αρχικό σχήμα είχε τερματοφύλακα τον Σωτηρίου, τον Κοιλιάρα στο αριστερό άκρο, τον Δεληγιαννίδη στο δεξί και κεντρικούς αμυντικούς τους Κομεσίδη και Ποτουρίδη. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Νάστος και Μεγιάντο, με τους Ντίνα και Πλατέλλα στα άκρα και τον Σάσι πίσω από τον προωθημένο Βουό.

 Οι Θεσσαλοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στα πρώτα πέντε της λεπτά είναι ήδη δυο καλές προσπάθειες, αρχικά με το σουτ του Φριουί το οποίο έφυγε πάνω από το δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ στο 5’ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ εξουδετέρωσε το πλασέ του Καρανίκα από καλή θέση.

 Ο ίδιος παίκτης είχε για τη Λάρισα μια ακόμα καλή φάση, όταν το σουτ που επιχείρησε στο 15’ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ομίλου. Η κρητική ομάδα ισορρόπησε και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 18’, όταν ο Ντίνας με καλοκτυπημένο φάουλ, είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 27’ ο Μεγιάντο επιχείρησε μακρινό σουτ, με τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα.

 Ο ΟΦΗ είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 39’, όταν σε αντεπίθεση ο Ντίνας από την αριστερή πλευρά, βρήκε τον Σάσι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Τυνήσιο όμως να μην μπορεί να κάνει την προβολή προ του Θεοδωρόπουλου, φάση η οποία ήταν και η τελευταία αξιόλογη του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0.

 Στην επανάληψη ο προπονητής του Ομίλου άλλαξε όλη την ενδεκάδα, παρατάσσοντας την ομάδα του και με τον Παπάζογλου στην πρώτη του παρουσία με τη νέα του ομάδα. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από μια καλή προσπάθεια στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τη Λάρισα να βρίσκεται κοντά στο γκολ στο 46’ όταν ο Σαχιντί με σουτ ανάγκασε τον Στρέζο σε θετική επέμβαση. Ο ΟΦΗ απάντησε με το πλασέ του Μπολάκη, το οποίο όμως κατέληξε λίγο άουτ.

 Δεν έγινε όμως το ίδιο και στο 59’ όταν ο Νέιρα με ωραία κίνηση βρήκε τον επερχόμενο Κοροβέση από δεξιά και αυτός με έξοχο κατέβασμα της μπάλας πλάσαρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ. Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει στο 65’ όταν ο Μπάλλας τροφοδότησε στον Σαΐτι, το γέμισμα του οποίου έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Μπολάκης.

 Ο Κυριακίδης στο 72’ με δυνατό σουτ προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Γκέκα όμως να μπλοκάρει σταθερά. Έκτοτε οι προσπάθειες των δύο ομάδων, υπό έντονη βροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν έφεραν κάποια μεγάλη φάση, πέραν ενός σουτ του Κάσσου στις καθυστερήσεις που πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 Οι συνθέσεις:

 ΟΦΗ Α’ ημίχρονο: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάντο, Ντίνας, Σάσι, Πλατέλλας, Βουό.

 ΟΦΗ Β’ ημίχρονο: Στρέζος, Παπάζογλου, Φαζός, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Οικονόμου (83’ Κοντογιάννης), Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης (78’ Νοικοκυράκης).

Λάρισα (Σ. Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (59’ Σουκούκος), Καρανίκας (69’ Πινακας), Ζίζιτς (84’ Μπάμης), Μόρας (46’ Γκόλιας), Γκοίκοβιτς (46’ Γρομητσάρης),Χούμπτσεφ (46’ Κασάντο), Φατιόν (76’ Χαλάτσης), Πέτροβικ (59’ Κάσος), Μιλοσάβλιεφ (46’ Μπάλλας), Φριόβι (46’ Σαχίντι), Ντέλετιτς (59’ Παπαφώτης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.