Θετική εικόνα στο ξεμούδιασμα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε 2-1 από τη Φίτεσε - Ντεμπούτο για φαν Ντάινεν και Πασαλίδη, έπαιξε και ο υπό δοκιμή Άφολτερ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το φιλικό με τον Σωτηρίου στο τέρμα, τους Μαρινάκη-Λυμπεράκη στα άκρα της άμυνας, τους Βούρο-Γιαννούλη στόπερ, τους Μεγιάδο, Μπαλογιάννη και ντε Γκουζμάν κεντρικά χαφ, τον Στάρτζεον και τον φαν Ντάινεν στα δύο άκρα και φορ τον Καστάνιος.

Η Φίτεσε έδειξε πιο έτοιμη στο πρώτο μισό του παιχνιδιού κυρίως σε ό,τι αφορά τα τρεξίματα, κάτι φυσιολογικό αφού είναι πιο έτοιμη έχοντας περισσότερες μέρες προετοιμασίας από τον ΟΦΗ. Η Φίτεσε προηγήθηκε με δύο γκολ του Μάνχοφ στο 10ο και 17ο λεπτό αιφνιδιάζοντας τον Όμιλο, αλλά στη συνέχεια η εικόνα διαφοροποιήθηκε.

Ο ΟΦΗ ανέκαμψε, είχε τρεξίματα και πίεση και έβγαινε γρήγορα μπροστά, απειλώντας με τον Καστάνιος στη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Λίγο μετά, στο 35ο λεπτό, η κρητική ομάδα βρήκε το γκολ με τον Στάρτζεον ούσα πλέον συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της κι έχοντας ξεπεράσει το σοκ των δύο γρήγορων γκολ της ολλανδικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Νιόπλιας έκανε 10 αλλαγές, κρατώντας μόνο τον Λυμπεράκη. Στα αξιοσημείωτη η πρώτη ανεπίσημη "πρώτη" του Πασαλίδη (μετά τον φαν Ντάινεν που έπαιξε στο α' μέρος) και η τοποθέτηση του Σελίμοβιτς ως αμυντικό χαφ. Επίσης, έπαιξε για περίπου 30 λεπτά ο υπό δοκιμή Άφολτερ που μπήκε στη θέση του Λυμπεράκη.

Παρά τις αλλαγές (και των δύο ομάδων) η εικόνα του φιλικού ήταν αρκετά καλή και αμφότερες οι ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστό πρέσινγκ κάτι θετικό με δεδομένο το χρονικό σημείο της προετοιμασίας και το βαθμό ετοιμότητάς του.

Το θετικό για τον Όμιλο είναι ότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, ενώ είχε μία καλή ευκαιρία στο 81' σε σουτ του Σελίμοβιτς που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Επόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ την προσεχή Παρασκευή στη 1η το μεσημέρι με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ:

Σωτηρίου, Βούρος, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, ντε Γκουζμάν, φαν Ντάινεν, Στάρτζεον, Καστάνιος

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι:

Σηφάκης, Ουές, Άφολτερ, Κοροβέσης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Διαμαντής, Σαρδινέρο, Νοικοκυράκης, Γρίβας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.