Θετικό κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων - ανησυχία στον ΟΦΗ

SMS
08:17 | 12/11/2020

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, με τον μέσο του Ολυμπιακού, Βασίλη Σουρλή να γνωστοποιεί μέσω Instragram πως είναι εκείνος που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Όπως ενημέρωσε αργά τη νύχτα της Τετάρτης (προς Πέμπτη) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που προετοιμάζεται στην Αθήνα για τους αγώνες με τη Τσεχία και τη Σκοτία (προκριματικοί Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος), βρέθηκε θετικός στην Covid-19. O λόγος για τον Βασίλη Σουρλή, ο οποίος το γνωστοποίησε μέσω Instagram. "Ιδιαίτερη προσοχή προς όλα τα άτομα που συναναστράφηκα τις τελευταίες 5 ημέρες, μόλις βγήκα θετικός στον ιό COVID-19", αναφέρει το μήνυμα του νεαρού διεθνή χαφ με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο 17xronoς ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα, ενώ για τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία, βάσει πρωτοκόλλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, δεν προτίθεται να καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του αποχωρήσαντος.

Το κρούσμα στην Ελπίδων έφερε μια μικρή ανησυχία στους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει 4 παίκτες στην αποστολή (δεν πήγε ο τραυματίας Γρίβας), στην προετοιμασία της Εθνικής.

Η διασπορά του ιού εξελίσσεται - δυστυχώς - ταχύτητα, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν πέσει ''θύματα'' της πανδημίας, με τον Όμιλο να μην είναι ανάμεσα σε αυτές, με την τελευταία πάντως είδηση να ''ταρακούνησε'' όπως είναι λογικό τους ανθρώπους της ομάδας, όμως τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες του ήταν όλα αρνητικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.