Θετικός στον κορωνοϊό ο Κιπρούτο

12:35 | 09/08/2020

Χάνει το Diamond League του Μονακό.

Ο Κονσέλους Κιπρούτο «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό και παρά το γεγονός ότι είναι ασυμπτωματικός, μένει εκτός της διοργάνωσης της ερχόμενης Παρασκευής (14/08).

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2016 με την Κένυα στα 3.000μ. στίπλ, πάντως, ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε πως θα επανέλθει σύντομα.

«Ο κόσμος μας διανύει μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δυστυχώς, το τεστ για τον Covid-19, που έγινε βάσει των πρωτοκόλλων υγείας του στίβου για το Μονακό, βγήκε θετικό και ως εκ τούτου δε θα παρευρεθώ στο Diamond league που ξεκινά αυτή την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Δεν έχω συμπτώματα και βασικά ήμουν σε πολύ καλή φόρμα. Σκόπευα, μάλιστα, να πάω για παγκόσμιο ρεκόρ. Είχε πολύ καιρό να επιστρέψει στην Κένυα. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης νιώθω πως είναι ακόμη κάτι που πρέπει να ανταπεξέλθω καλά.

Θέλω αν ευχαριστήσω τους αρμοδίους του Μονακό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου ένα καλό πρωτάθλημα. Ο στίβος επέστρεψε και θα επιστρέψω και εγώ σύντομα», ήταν τα λόγια του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.