«Θηρίο στο κλουβί» ο Τσιλιανίδης

SMS

Ο «Τσίλια» μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις - Πότε αναμένεται να πατήσει χορτάρι

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι μία από τις μεγαλύτερες απώλειες του ΟΦΗ και το κενό του δεν έχει καλυφθεί. Ο MVP της προπέρσινης σεζόν, που αν μη τι άλλο ήταν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό, συνεχίζει τη θεραπεία του και δεν βλέπει την ώρα να ξαναπατήσει χορτάρι και να μπει στις προπονήσεις.

Ο Τσιλιανίδης βρίσκεται σε φάση θεραπείας και στον ΟΦΗ δεν βιάζονται και θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον ποδοσφαιριστή για να μην τον στερηθούν κι άλλο. Με τα τωρινά δεδομένα η επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας εκτιμάται το λιγότερο σε τρεις εβδομάδες, ανάλογα φυσικά με την κατάστασή του, η οποία θα επανεκτιμάται κατά διαστήματα.

Αν όλα πάνε καλά, είναι πιθανό τον προσεχή Οκτώβριο να δούμε τον «Τσίλια» να φοράει ξανά την φανέλα του ΟΦΗ και να επιστρέφει σε επίσημους αγώνες.

Ο Τσιλιανίδης είναι μία σημαντική μονάδα για τον Ομιλο και έλειψε ιδιαίτερα και γι' αυτό οι επικεφαλής δεν πρόκειται να βιαστούν και μόνο όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος θα επιστρέψει στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους πριν λίγο καιρό ο Μηνάς Λυσάνδρου, αναφέρθηκε και στον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και στην εξέλιξη της αποθεραπείας του, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή η διοίκηση αποφάσισε να γίνει ό,τι καλύτερο για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη στάση της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καμία ευθύνη της διοίκησης στο θέμα Τσιλιανίδη»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.