Την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης ζητά η ΑΕΚ

12:53 | 16/06/2022

Με σημερινή της ανακοίνωση, η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό πως έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ στην οποία ζητά την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, καθώς και την διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης και έλεγχο για παράνομες πράξεις των μελών της.

Αυτή ήταν η τρίτη ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» μετά τις διαρροές περί απόρριψης του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«H AEK BC σε συνέχεια των χθεσινών ενημερώνει, ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία ζητεί, όπως συμπεριληφθούν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. τα κάτωθι:

1) Επανέλεγχος των φακέλων όλων των ΚΑΕ σε ανοιχτή διαδικασία με παρουσία των εκπροσώπων όλων των ΚΑΕ, λόγω βάσιμων ενδείξεων/αποδείξεων ότι δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία

2) Λήψη απόφασης για διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης λόγω μη προσήκουσας, καταχρηστικής και μεροληπτικής άσκησης των καθηκόντων της

3) Λήψη απόφασης για ακυρότητα της διαδικασίας αδειοδότησης και ακύρωση της εισήγησής της στο σύνολό της

4) Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.