Tην Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση στη Superleague 2

12:50 | 31/08/2022

Η Super League 2 ανακοίνωσε την αναβολή της κλήρωσης που είχε οριστεί για τις 31 Οκτωβρίου και τον ορισμό της στις 5 Οκτωβρίου εν αναμονή της απόφασης για την τέταρτη ομάδα που θα προβιβαστεί. Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε αίτημα στον Αυγενάκη για συνάντηση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Super League 2 με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αναβλήθηκε η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα και ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι γιατί η λίγκα είναι εν αναμονή της απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα ανόδου από τη Γ' Εθνική.

Ζητήματα που απασχολούν τη Super League 2 θα πέσουν στο τραπέζι στο ΔΣ της Δευτέρας (5/9).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5.9.2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α. Κλήρωση Πρωταθλήματος Αγωνιστική Θέματα Διάφορα Θέματα



Αίτημα του ΠΣΑΠΠ για συνάντηση με τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Ο ΠΣΑΠΠ κατέθεσε αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη για τη Super League 2, καθώς ανησυχεί για την κωλυσιεργία που παρατηρείται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με τον σύνδεσμο να έχει αγωνία για το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας.

"Ο ΠΣΑΠΠ απέστειλε επιστολή στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη μέσω της οποίας αιτήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2.

Ο Σύνδεσμός μας ανησυχεί ιδιαίτερα για την κωλυσιεργία που παρατηρείται γύρω από την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2022/23 και τα προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία, κάτι που αυξάνει την αγωνία εκατοντάδων ποδοσφαιριστών για το επαγγελματικό τους μέλλον", ανέφερε ο ΠΣΑΠΠ στην ανακοίνωσή του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.