«Την ίδια και καλύτερη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα»

18:58 | 07/06/2018

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρουσιάστηκε απόλυτα χαρούμενος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου και τόνισε πως ήθελε πάρα πολύ να συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους». Ευχήθηκε, τέλος, να κάνει ακόμη καλύτερη χρονιά από τη φετινή με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα.

«Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ. Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθε πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε και στη νέα περίοδο με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και είπε: «Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα».

Για τη φετινή σεζόν υπογράμμισε: «Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ».

Έστειλε, τέλος, το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.