Την κατάλληλη στιγμή η επιστροφή Γιαννούλη!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επιχειρεί νέο ξεκίνημα στον Βόλο και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.

Υπάρχουν φορές που οι αριθμοί δεν «αποτυπώνουν» πλήρως την πραγματικότητα. Ο Κώστας Γιαννούλης έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν σε 4 ματς πρωταθλήματος και ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει δεχτεί 6 γκολ.

Με μια πρώτη ματιά, έτσι, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δε λύνει το μεγάλο πρόβλημα και του φετινού Ομίλου στα μετόπισθεν.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι η επιστροφή του στη δράση, μετά από ένα μήνα και μερικές ημέρες, έρχεται στο ιδανικό timing.

Δεν είναι υπερβολή πως ο Γιαννούλης αποτελεί ένα ιδιαίτερα κομβικό παίκτη της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Πολύ καλός στο «χτίσιμο» των επιθέσεων από την άμυνα, αρκετά οξυδερκής στο χορτάρι, διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία και εμπνέει ασφάλεια με το μυαλωμένο παιχνίδι του.

Ο ΟΦΗ θέλει κόντρα στους Θεσσαλούς να κάνει μια καινούργια αρχή στη Super League 1 και η παρουσία του Γιαννούλη κρίνεται μάλλον αναγκαία.

Ο Μακεδόνας στόπερ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες και είχε τεθεί νοκ-άουτ, ωστόσο είναι πλέον απολύτως υγιής, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έχει καλύψει πλήρως το χαμένο έδαφος από την αποχή του και το πιο πιθανό είναι πως απέναντι στον Βόλο παίρνει και πάλι φανέλα βασικού, έπειτα από τις 18 Οκτωβρίου και το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία για μία σημαντική αναμέτρηση για τον Όμιλο και η προσωπικότητα, αλλά και η ποιότητα του Γιαννούλη είναι στοιχεία απαραίτητα για τους «ασπρόμαυρους».

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΟΦΗ ο έμπειρος αμυντικός έχει να επιδείξει σταθερότητα και ένα αρκετά ικανοποιητικό «πρόσωπο», οπότε αναμένεται να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια «επανεκκίνησης» της ομάδας του Ηρακλείου.

Και μπορεί πια επιλογές να υπάρχουν για τον 42χρονο τεχνικό σχεδόν σε όλες τις θέσεις, όμως ο Γιαννούλης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος: Υψηλά ποσοστά στον κορωνοϊό - αγωνία στον ΟΦΗ

Αρνητικό το τεστ του Σελίμοβιτς

Είναι «τρελός» ο Ολλανδός!

Στις επάλξεις και ο Διαμαντής

Τελευταία φορά με Φιγκεϊρέντο ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.