Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Την κοίταξε στα μάτια!

22:00 | 18/09/2019

Ο Ολυμπιακός πήρε παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στην Τότεναμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν 0-2 στο ημίωρο από τους Λονδρέζους στο «Καραϊσκάκης», ωστόσο έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και έφτασαν στο 2-2, κατακτώντας ένα πολύτιμο βαθμό.

Στην πρεμιέρα της στους Ομίλους του Champions League, η ομάδα του Μάρτινς κοίταξε στα μάτια ένα πανίσχυρο αντίπαλο και λίγο έλειψε να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο 18’ είχαν δοκάρι με τον Γκερέρο. Στη συνέχεια, πάντως, το σύνολο του Ποκετίνο  κατάφερε να «χτυπήσει» δύο φορές.

Στο 26’ με πέναλτι του Κέιν και στο 30’ με δυνατό σουτ του Μόουρα. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και στο 44’ μείωσε με τον Ποντένσε, ενώ στο 54’ o Βαλμπουενά από την… άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-2.

Ολυμπιακός (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.