Την πρωτιά σε πρωτάθλημα και επίθεση ο Ζαρός

SMS
17:05 | 22/10/2018

Χωρίς ήττα και με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα έως τώρα πορεύεται η ομάδα του Ζαρού.

Με έξι νίκες και μία μόνο ισοπαλία, στις πρώτες επτά αγωνιστικές, ο Ζαρός κατέχει την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και την πιο παραγωγική επίθεση.

Όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου είναι πιο αποτελεσματική στην έδρα της, καθώς πετυχαίνει περισσότερες φορές γκολ (10 τέρματα/εντός), σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια (5 τέρματα).

Με ενεργητικό τα 15 γκολ (2.14 ανά παιχνίδι), αναμφισβήτητα είναι από τις πλέον πιο αναπαραγωγικές ομάδες όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ. Με τους Καλομοίρη Χρήστο (3 γκολ), Μόντι Χαλιλάι (3 γκολ), Αναγνωστάκη Ηρακλή (2 γκολ), Ποτηράκη Φραγκίσκο (2 γκολ), Φραγκιαδουλάκη Κώστα (2 γκολ), Χαμαλάκη Παναγιώτη (1 γκολ), Χριστοφοράκη Γιάννη (1 γκολ) και Κουτσάκη Δημήτρη (1 γκολ) να δίνουν την πρωτιά στην ομάδα τους έως τώρα με τα τέρματα τους. 

Από αυτά τα γκολ, τα 10 έχουν μπει σε εντός έδρας αγώνες και τα 5 εκτός έδρας. Συγκεκριμένα: Τυμπάκι-Ζαρός: 1-2, Ζαρός-Γόρτυνα: 4-0, Πόρος-Ζαρός: 0-1, Ζαρός-Αγία Βαρβάρα: 2-0, Αλμυρός-Ζαρός: 1-2, Ζαρός- Τριτωνία: 4-0.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.