Την Τετάρτη στο Ηράκλειο η Εθνική - η αποστολή και οι παίκτες της Euroleague

12:36 | 04/11/2022

Ανακοινώθηκαν οι Έλληνες διεθνείς που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη - σταδιακά η ενσωμάτωση των παικτών από Euroleague

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών θα αρχίσει την Δευτέρα (7/11) στο ΟΑΚΑ για τους δύο αγώνες του “παραθύρου” του Νοεμβρίου. Για τον όμιλο Ι της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στον οποίο η Εθνική Ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει προς πώληση για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Λετονία (11/11, 19:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια». Toυλάχιστον, μέχρι την Πέμπτη.

Για την έναρξη της προετοιμασίας έχουν κληθεί οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Οι προπονήσεις από την Δευτέρα θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Για τη σταδιακή προσθήκη στην Εθνική, μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Ευρωλίγκας θα υπάρχει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιτούδης θα βρεθεί στο ματς όπως και παίκτες από τον Ολυμπιακό, ο Καλάθης από την Φενέρπαχτσε, ο Παπαπέτρου από την Παρτιζάν, κ.α

Το πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) οπότε και θα ακολουθήσει η αναχώρηση για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12/11 η Εθνική θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την Κυριακή (13/11), από όπου και θα επιστρέψει την Τρίτη (15/11).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.