Την Τρίτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγσκάντ για συμφωνία με τον Αλαφούζο

09:24 | 29/06/2018

Την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον τελικό γύρο συζητήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο και την οριστική συμφωνία ενόψει της ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ταξίδι του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ στην Αθήνα δεν πρόκειται να γίνει εντός του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με την πληροφόρηση της πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου. Όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν ανησυχεί, καθώς σχεδόν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες επικοινωνεί μέσω Skype με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα.

Και δεν αναμένεται μόνο για ουσιαστικούς, αλλά και για τυπικούς λόγους. Δεν θα συζητήσει μόνο με τα στελέχη του νομικού επιτελείου του, τους ανθρώπους της Deloitte και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αναμένεται να δρομολογήσει και τις εξελίξεις στην τελική ευθεία για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι και τη γενική συνέλευση της επόμεμνης Παρασκευής, στην οποία θα προκηρυχθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Πολλές, πάρα πολλές από τις πτυχές της συμφωνίας, δεν τις γνωρίζουμε. Ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε και τα στελέχη της ΠΑΕ, πλην ελάχιστων πολύ "έμπιστων" συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου. Λεπτομέρειες για την κάλυψη των χρεών, για το πόσα χρήματα θα βάλει ο Πιεμπονγσκάντ στην ΑΜΚ, για ποιες υποχρεώσεις μπορεί να μείνουν ακάλυπτες, για το ύψος της επένδυσης στον Παναθηναϊκό ή ακόμη και για το τι ακριβώς έφερε το "Pan Asia Investment" fund στα... μέρη μας, κρατούνται μεταξύ ολίγων.

Ίσως σε κάποια από τα πάμπολλα ερωτήματα για την υπόθεση απαντήσει ο ίδιος ο Πιεμπονγκσάντ αν και όταν μπει στο... χορό, αναλαμβάνοντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προς το παρόν όλοι κρατούν κλειστά χαρτικά και στόματα. Και αυτό μάλλον είναι "θετικό" για την πορεία της υπόθεσης.

Πηγή:
www.sport24.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.