Θρίαμβος για τους αθλητές του Α.Σ Χερσονήσου

09:14 | 01/12/2022

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ITF Χερσονήσου Ηρακλείου δεν θα μπορούσε να μην ήταν παρόν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Παίδων παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων που διεξήχθη στις 25-26-27 Νοεμβρίου 2022 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

H ανακοίνωση του συλλόγου:

Ανάμεσα σε έντονο ανταγωνισμό, υψηλή τεχνική κατάρτιση και τηρώντας το ευ αγωνίζεστε με αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι αθλητές μας κατάφεραν να συλλέξουν 7 μετάλλια, ένα χρυσό, τρία ασημένια, τρία χάλκινα.

Συγκεκριμένα:

  • Κλώντζας Γιάννης 1 η θέση στις μάχες -50κιλα παίδων,
  • Κλώντζας Γιώργος 2η θέση TULL 1 Dan παμπαίδων, και 3η θέση μάχες-30 κιλ
  • Νιώτη Κυριακή 2η θέση μάχες - 45 κιλ παγκορασίδων
  • Πυργιανάκη Ειρήνη 2η θέση TULL κορασίδων 2-1 cup
  • Δρακουλάκης Κων/νος 2η θέση TULL παίδων 2-1 cup
  • Αλεξανδρής Ευάγγελος 3η θέση μάχες -60 κιλ παμπαίδων.

Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές Δανελλη Εμμανουήλ, Δαμιανακη Μιχαήλ,Δανελλη Ίωνα, Φρροκου Αλβαρο, Γιαννουλακη Αικατερίνη, Λαρακου Χρήστο,Μακριδακη Νικολέτα,Ιερωνυμιδη Εμμανουήλ, Πετράκη Εμμανουήλ, Πετσαλάκη Άννα, Σπανού Μιχαέλα και Βασιλακη Ιωάννη που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά ,καταλαμβάνοντας την 5η θέση

Με τις επιτυχίες τους αυτές ο σύλλογός μας κατέκτησε την 8η θέση ανάμεσα σε 98 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και 630 συμμετοχές αθλητών -τριων.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζει να δώσουμε και στους τέσσερις αθλητές μας από τον Κρουσώνα που κατάφεραν να έχουν αξιόλογη παρουσία και συγκομιδή δύο μεταλλίων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου σε ανακοίνωση του αναφέρει συγχαίρει στους προπονητές Στασινόπουλο Δημήτρη και Στασινοπούλου Βασιλική και τους βοηθούς τους για τη δουλειά που κάνουν για το ήθος των παιδιών την αγωνιστική ικανότητα που διδάσκουν την οποία φανερώνουν τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας αλλα στους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο Σύλλογο και τις θυσίες που κάνουν για τα παιδιά τους.

Τους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες Επόμενος στόχος το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων ,ανδρών -γυναικών το Φεβρουάριο στην Αθήνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.