Θρίαμβος του Ολυμπιακού που αγκαλιάζει τους ομίλους!

23:55 | 21/08/2019

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την Κράσνονταρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και είναι αγκαλιά με την είσοδο στους ομίλους του Champions League, εξασφαλίζοντας σκορ-πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Οι Πειραιώτες με τρία γκολ στο β' μέρος επιβλήθηκαν με το άνετο 4-0 της Κράσνονταρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και είναι αγκαλιά από το πρώτο ματς με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε την Κράσνονταρ, η οποία ήταν ακίνδυνη μπροστά κυρίως λόγω της καλής άμυνας της ελληνικής ομάδας. Στο 30ο λεπτό κι αφού πρώτα οι Πειραιώτες έχασαν καλές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ με το ωραίο γκολ του Γκερέρο, ενώ λίγο μετά ο Βαλμπουενά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 πριν από την ανάπαυλα.

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο αμυντικά και προσπάθησε να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσεων. Πρόσεξε τα νώτα του και φρόντισε να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο 78', δύο λεπτά με την είσοδό του στη θέση του Μασούρα, ο Ραντζέλοβιτς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βαλμπουενά και έγινε ο «χρυσός» σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού, «κλειδώνοντας» μία σπουδαία νίκη.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Μαρτίν έφτασαν σε θριαμβευτικό σκορ. Πάλι ο Ραντζέλοβιτς (στο 85') και στο 89' ο Ποντένσε συμπλήρωσαν ένα τρομερό δεκάλεπτο του Ολυμπιακού, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στο επιβλητικό 4-0.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.