Τι άλλο θα δούμε φέτος!

00:07 | 09/05/2019

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ πρόκριση με ανατροπή για την Τότεναμ στον τελικό του Champions League μετά από ένα επικό ματς!

H Tότεναμ το έκανε. Όλα έδειχναν χαμένα, ο Αγιαξ με το 2-0 υπέρ του ήταν αγκαλιά με τη μεγάλη πρόκριση, αλλά το συγκρότημα του Ποκετίνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας Μόουρα, έφτασε στο 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ!

Το ματς στο Αμστερνταμ είχε φαβορί και αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο με το γρήγορο γκολ του Ντε Λιχτ στο 5ο λεπτό. Με το 0-1 του πρώτου αγώνα και το 1-0 της ρεβάνς, ο Άγιαξ ισχυροποίησε τη θέση του για τον τελικό, ενώ στο 35' με το τέρμα του Ζιγές τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους... για τη Μαδρίτη.

Η Τότεναμ, όμως, που και φάσεις είχε και δοκάρι είχε και γενικά το πάλεψε, σόκαρε τους γηπεδούχους στο β' μέρος, μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ο Λούκος Μόουρα σκόραρε στο 55' και στο 58' και μετέτρεψε το ματς σε θρίλερ για γερά νεύρα, αφού η ομάδα του Ποκετίνο ήθελε πλέον ένα γκολ για την απόλυτη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό.

Το ματς έγινε ροντέο μέχρι τη λήξη του, η Τότεναμ πίεσε, έχασε τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία στο 87', αλλά το 2-2 έμενε βασανιστικά.

Στις καθυστερήσεις, όμως, η λονδρέζικη ομάδα ολοκλήρωσε την επική της ανατροπή, τα έφερε όλα τούμπα και προκάλεσε... εμφράγματα στο Αμστερνταμ! Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ήρθε το γκολ από τον Λούκας Μόουρα που με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2, πετυχαίνοντας ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ χατ-τρικ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.