Τι άλλο θες για να κερδίσεις;

Απόψεις

Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Σε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός Παγκρητίου ο Εργοτέλης ηττήθηκε. Και μάλιστα σε ένα ματς που προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα η οποία όμως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι παίκτες της δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ενώ στον πάγκο δεν είχαν ούτε τον... προπονητή τους. Όλα ευνοϊκά και όμως το τέλος ξανά το ίδιο. Στο ίδιο Εργο (τέλης) θεατές, όπως γράψαμε νωρίτερα.

Ούτε ένα, ούτε αλλά εννέα σερί εκτός έδρας παιχνίδια έχει να πανηγυρίσει τη νίκη η κρητική ομάδα. Όλα αυτά έπειτα από τα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν (Κισσαμικό - Σπάρτη) και την 10η Νοεμβρίου. Από τότε... έχει πάρει 2 βαθμούς. Δικαιολογίες και άλλοθι αρκετά. Από την διαιτησία, τον αγωνιστικό χώρο, τις καθυστερήσεις των αντιπάλων κ.α. Η πραγματικότητα είναι ότι από την αρχή της σεζόν, ο Εργοτέλης παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο εντός και εκτός Παγκρητίου. 

Αυτό αποτυπώνεται και από τους αριθμούς. Είναι η καλύτερη ομάδα στην έδρα της (μαζί με Βόλο έχει 26 βαθμούς) και η 4η χειρότερη με μόλις μια νίκη και συνολικά 8 βαθμούς σε 11 παιχνίδια.

Χωρίς να έχω εικόνα από το παιχνίδι, η σημερινή ήττα, δείχνει ότι ο Εργοτέλης δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την είσοδο του στην Superleague 2. Μπορεί να υπάρχει ακόμα δρόμος, μπορεί ο Νίκκι Παπαβασιλείου να ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες τον πήχη όμως ο Εργοτέλης δεν έχει δύο βασικά συστατικά για το βήμα παραπάνω. Παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Άλλωστε, σε αυτά στάθηκε και ο κύπριος τεχνικός μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι δήλωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου

Στο ίδιο Εργο (τέλης) θεατές...

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Football leagu

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.