Τι απαντάει ο ΝΟΧ στις καταγγελίες του ΟΦΗ

21:40 | 03/04/2022

Η Χανιώτικη ομάδα κάνει λόγο για ''ατυχή και εντελώς αβάσιμη αναφορά'' από πλευράς της ομάδας του Ηρακλείου

Στις σοοβαρότατες καταγγελίες του ΟΦΗ για αντιαθλητικά χτυπήματα και προπηλακισμούς στις εξέδρες, στο ματς πόλο ΝΟΧ - ΟΦΗ, απάντησε η ομάδα των Χανίων, η οποία τόνισε ότι οι κατηγορίες είναι εντελώς αβάσιμες.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πληροφορείται με μεγάλη έκπληξη την ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας πόλο του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Ναυτικός Ομιλος βρίσκεται να κρίνεται ως… κατηγορούμενος και δη για κατηγορίες οι οποίες είναι εντελώς αβάσιμες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αντίθετα με όσα υποστηρίζει ο αγαπητός γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, η αθλήτρια Παλληκαράκη είχε δυστυχώς το άσχημο χτύπημα κατά τον τρόπο που χρησιμοποίησε το κορμί της στη φάση και σίγουρα δεν ήταν συνέπεια αντιαθλητικού χτυπήματος από την Σκουμπάκη. Προφανώς ευχόμαστε στην Παλληκαράκη περαστικά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην πισίνα, αλλά σε καμία περίπτωση ο Ναυτικός Ομιλος δεν αποδέχεται την κατηγορία ότι έπαιξε αντιαθλητικά.

Ακόμα πιο μεγάλη εντύπωση όμως προκαλεί η αναφορά που γίνεται ότι προπηλακίστηκαν άνθρωποι και ειδικότερα γονείς των παικτριών του ΟΦΗ οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου! Η αναφορά αυτή πέραν του ότι είναι ατυχής είναι και εντελώς αβάσιμη, καθώς κανείς δεν προπηλάκισε κανένα, αντίθετα οι αγαπητοί φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στις εξέδρες αποδείχτηκαν και ιδιαίτερα… ενθουσιώδεις σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά τους, καθυβρίζοντας μάλιστα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου.

Συνεπώς, ενδεχομένως για να δικαιολογήσει την ήττα του ο ΟΦΗ, ίσως για άλλους λόγους, ανατρέχει σε αναφορές οι οποίες μας προκαλούν πραγματικά εντύπωση, η δε σημείωση που γίνεται από τον γενικό αρχηγό ότι θα υπάρξει καταγγελία προς την ΚΟΕ είναι εντελώς απαράδεκτη.

Ο Ναυτικός Ομιλος έχει αποδείξει με την ιστορία του ότι σέβεται όλες τις ομάδες και πόσο μάλλον αυτές που είναι από την Κρήτη.

Και, τέλος, να σημειωθεί πως ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει στη διάθεση του το βίντεο της αναμέτρησης για όποιον ενδιαφέρεται και αμφιβάλλει με όλα όσα τονίζονται σε αυτή την ανακοίνωση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.