Τι Άρης, τι Φιορεντίνα: Γκολ «καρμπόν» στις καθυστερήσεις!

SMS

Η απίστευτη ομοιότητα στον τρόπο αλλά και στους πρωταγωνιστές των δύο τερμάτων του ΟΦΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο ΟΦΗ. Σε ένα γήπεδο που είχε πολύ κόσμο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ο ΟΦΗ προσέφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 3 γκολ, ένταση, αγωνία και θέαμα σε όσους είδαν δια ζώσης ή από την τηλεόραση τον αγώνα του ''Γεντί Κουλέ''. Το 2-0 έγινε 2-2 και στο φινάλε του αγώνα, ο παίκτης που πριν λίγα λεπτά αποθεώνονταν κατά την είσοδο του στο ματς, ο πρωταγωνιστής που οι περισσότεροι ήθελαν να είναι αυτός που θα σκοράρει,ο Χουάν Νέιρα λύτρωσε την κρητική ομάδα.

Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς ότι το γκολ του Αργεντίνου έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνο του Φελίπε στην Φλωρεντία, στις καθυστερήσεις.

Όπως συνέβη στο Αρτέμιο Φράνκι, ο Νταμπράουσκας έβαλε στο ματς σαν αλλαγή τους Μοσκέρα (61') με και Αμπάντα (83'), οι δυο τους συνεργάστηκαν από τα αριστερά, ο Αμπάντα με παράλληλη πάσα βρήκε τον Νέιρα ο οποίος εξ επαφής έκανε το 3-2. Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι δύο αριστεροπόδαροι συνεργάστηκαν ξανά, ο Μοσκέρα ήταν στη θέση του πασέρ και ο Φελίπε - αντί του Νέιρα - ο παίκτης που σκόραρε λίγα μέτρα μπροστά από το σημείο που ο Νέιρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το 3-2. Παρεμπιπτόντως, λίγα μέτρα δεξιά του καραδοκούσε και πάλι ο Βραζιλιάνος...

Σίγουρα, μια φάση που έχει δουλέψει αρκετά ο ΟΦΗ, ενώ δείχνει ότι δεν είναι τυχαία η είσοδος των δύο αριστεροπόδαρων, μετά το 60' των αγώνων, με δύο ποδοσφαιριστές που δίνουν ενέργεια και ταχύτητα και έχουν αλλάξει την ροή των δύο τελευταίων αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ:

Το 3-2 με τον Άρη


Το 1-1 με την Φιορεντίνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.