Τι είπε ο Χηνόπουλος για τις προσφυγές στον ΟΦΙ

11:17 | 23/06/2020

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ απάντησε σε συνέντευξη του για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις στην κρητική ομάδα

Με τον ΟΦΙ να προετοιμάζεται πλέον για την ερχόμενη σεζόν όπου όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, το καλοκαίρι συνεχίζεται με αρκετά «θερμές» εξελίξεις, με παίκτες να έχουν προσφύγει εναντίον της διοίκησης ζητώντας χρήματα, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του ΟΦΙ και παράλληλα πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπος με έντονη κριτική εκ μέρος του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μάρη σε σχέση με την απόφαση που έλαβε η ΕΠΣ Λασιθίου στην πρόσφατη ψηφοφορία για την αλλαγή καταστατικού στην ΕΠΟ.

Ο κ. Χηνόπουλος για το θέμα με τους 8 παίκτες που προσέφυγαν εναντίον της ομάδας ανέφερε πως παρά τη υπόσχεση που είχε δοθεί σε όλους τους παίκτες πως θα πληρωθούν για όλα τα δεδουλευμένα τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, εκείνοι προτίμησαν να προσφύγουν γιατί υπήρξε διαφωνία σε σχέση με την περίοδο που η ομάδα δεν αγωνιζόταν λόγω κορωνοϊού με τους παίκτες να ζητούν να πληρωθούν κανονικά, ενώ η ομάδα, όπως και όλες οι υπόλοιπες, είχε σταματήσει τη λειτουργία της.

Η απότομη διακοπή των εσόδων ήταν ο λόγος όπως είπε που οι παίκτες έμειναν απλήρωτοι για τον μήνα Φεβρουάριο και έως τις 13 Μαρτίου όταν και διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, και εκεί πάτησαν οι 8 παίκτες ζητώντας όμως και πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαούνταν.

Κάτι που όπως λέει ο κ. Χηνόπουλος έκανε εντύπωση ακόμα και στο δικηγόρο που απευθύνθηκε ο ΟΦΙ για να χειριστεί το θέμα, ο οποίος δεν περίμενε μια τέτοια προσφυγή για τόσο μικρά ποσά.

Τα παράπονα του προέδρου του ΟΦΙ για τους 8 παίκτες, οι οποίοι αποτελούν πλέον παρελθόν για την ομάδα, δεν μπορούσαν να κρυφτούν, με τον κ. Χηνόπουλο να τονίζει πως την προσπάθεια αυτή εκδίκησης που οργανώθηκε από 1-2 παίκτες θα τη βρουν τελικά όλοι μπροστά τους, ενώ τέλος τόνισε πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί εξαρχής, με εξαίρεση τους 8 για τους οποίους η πληρωμή θα κριθεί από τη δικαστική απόφαση.

Ο κ. Χηνόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή, όπου ανέφερε πως οι συζητήσεις με τον κ. Καββακά συνεχίζονται και πιθανότατα εντός της εβδομάδας θα υπάρχει κατάληξη από τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Πολύ έντονα ήταν τα παράπονα και προς τον κ. Μάρη για όσα ανέφερε περί κατευθυνόμενων αποφάσεων στην ΕΠΣ Λασιθίου από μεγάλη ΠΑΕ. Ο κ. Χηνόπουλος δεν ήταν ενήμερος για όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο κ. Μάρης μόλις όμως άκουσε το περιεχόμενο η απάντηση που έδωσε στον κ. Μάρη ήταν πως στη δική του θητεία στο παρελθόν υπάρχουν πάρα πολλά ανοικτά θέματα και δεν θα έπρεπε να ασχολείται. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο , προσθέτοντας πως η απόφαση που έλαβε η ΕΠΣ Λασιθίου ήρθε χωρίς πιέσεις και με ελεύθερο τρόπο, ενώ το αν ήταν σωστή ή λάθος θα φανεί στο μέλλον.

πηγή: radiolasithi.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.