​Τι είπε ο Γιακουμάκης για το γκολ... αλά Μαχλά

00:34 | 13/06/2022

Ο σκόρερ της Εθνικής στο 2-0 επί του Κοσόβου μίλησε για την απόδοσή του, την πορεία της ελληνικής ομάδας, αλλά και τη σύγκριση με τον Νίκο Μαχλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης στη NOVA:

Για το αν είχε δει το γκολ του Μαχλά το οποίο μοιάζει αρκετά με το δικό του: "Το συγκεκριμένο γκολ δεν το έχω δει, αλλά θα το ψάξω μετά. Έχω παρακολουθήσει Νίκο Μαχλά, λόγω Ολλλανδίας. Είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στις επιτυχίες".

Για το ότι βρήκε δίχτυα με την Εθνική: "Σίγουρα είναι κάτι που με απασχολούσε πολύ, με προβλημάτιζε διότι ήρθα από δύο θετικές σεζόν. Νιώθω υποχρεώση να σκοράρω. Δεν μου βγήκε στα πρώτα παιχνίδια, δεν είχα το καθαρό μυαλό και τη ρέντα. Το είχα στο νου μου ότι έπρεπε να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που το έκανα".

Για τη συνεργασία που είχε με τον Μάνταλο: "Είμαι χαρούμενος γιατί με τον Πέτρο έχουμε προϋpάρξει και συμπαίκτες. Δεν έχουμε συνεργαστεί ούτε σε προπόνηση. Του το είπα και γελάγαμε. Κάπως έπρεπε να γίνει αυτό και ελπίζω αν έρθουν και άλλα γκολ σε συνεργασία με τον Μάνταλο".

Για το τι οφείλεται και η Εθνική έχει ποιότητα: "Είναι δουλειά, είναι το καλό κλίμα, η ποιότητα, η θέλσση για επιτυχίες. Έχουμε αρχίσει και δένουμε μαζί σαν ομάδα και αρχίζει να αποτυπώνεται".

Για το ότι βοηθάει πολύ την ομάδα και στα άλλα κομμάτια εκτός από το σκοράρισμα: "Σίγουρα πάντα θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που πίστευα ότι έλειπε είναι το γκολ, κάτι που γνωρίζει ο κύριος Ντέμης σε ολοκληρώνει σαν επιθετικό. Από τη στιγμή που ήρθε το γκολ, προσπάθησα να βοηθήσω και στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελλάδα-Κόσοβο 2-0

Γιακουμάκης, όπως Μαχλάς: Η τρομερή ομοιότητα στα γκολ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.