Τι έκαναν Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ

18:52 | 21/12/2019

Μια ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισμός για τις δύο ομάδες

Την ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε εκτός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη της ΑΕΚ , στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γεωργέα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Αποστολάκη να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 11’ ο Αγγελόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Θεοδωσουλάκη.

Με τον Πιτιλάκο να νικά δυο φορές τον Μακατουνάκη, στο 12’ και στο 22’ οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 3-0. Στο 32’ ο Φωτιάδης μείωσε σε 3-1 για την ομάδα μας, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χριστόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακατουνάκη για το 4-2. Στο 45’ ο Φωτιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Αγγελόπουλο, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ο Φωτιάδης μείωσε σε 4-3 για την ομάδα μας, έπειτα από πάσα του Αμανάκη, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Αγγελόπουλος, Γκριγκοριάν (46' Κανελλόπουλος) Μπέσης, Αντωνόπουλος, Οικονομέας, Τσιόκρης, Βλαχίδης (69' Κασιόλας) Πιτιλάκος (69' Βαφειάδης) Κρητικός (46' Καραγιαννίδης) Γεωργέας, Χριστόπουλος.

ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Σμπώκος,Γωνιωτάκης (60' Βιτώρος), Γεωργαλής (75' Κορνηλάκης),Αμανάκης (75' Σπυριδάκης), Καφούσης, Αποστολάκης, Λέλεκας (75' Χατζηπαράσχος), Φωτιάδης, Θεοδωσουλάκης (60' Χαλκιαδάκης), Σωμαράκης.

Ισοπαλία η Κ15

Η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη της ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39’ με τον Κοντάκη όμως η ομάδα μας κατάφερε ισοφαρίσει, στο 80ο λεπτό, με τον Καρανδινό.

Κ15 ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Καρανδινός, Σαντοριναίος, Κώτης, Χότζα (60’ Σαλούστρος), Φαϊτάκης, Φανουράκης (40’ Γωνιανάκης), Ζαχαριουδάκης, Κακουλάκης, Μακράκης (40’ Σημαντηράκης), Κλάδος (63’ Τζεβαμπίνας)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.