Τι έκαναν οι διεθνείς του ΟΦΗ

18:05 | 13/10/2021

Πέντε παίκτες του Ομίλου είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Οι Επασί, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής και Γρίβας είχαν ματς για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

Η σχετική ενημέρωση: «Πέντε διεθνείς είχε ο ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο, για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.

Τις πέντε συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έφτασε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Devis Epassy, ο οποίος ήταν στην βασική ενδεκάδα και στους δυο αγώνες κόντρα στην Μοζαμβίκη, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Καμερούν αναδείχθηκε νικήτρια και στις δυο αναμετρήσεις (3-1, 0-1), αποτελέσματα που την έφεραν στη 2η θέση του 4ου γκρουπ της προκριματικής φάσης, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Ακτή Ελεφαντοστού.

O Abdul Weiss αποτέλεσε μια από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Συρίας, τόσο στο ματς κόντρα στην Νότια Κορέα, όπου η Συρία ηττήθηκε με 2-1, όσο και στην ήττα από το Λίβανο (2-3), αγωνιζόμενος και τις δυο φορές σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Ο Απόστολος Διαμαντής ήταν ο αρχηγός της U21 στην νίκη της επί της Λευκορωσίας (0-2), ενώ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 27ο λεπτό. Ο Φροίξος Γρίβας μπήκε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό στη θέση του Ζαγαρίτη.

Λόγω κρουσμάτων COVID-19 σε μέλη της ελληνικής αποστολής, ο αγώνας με την Κύπρο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 12/10, αναβλήθηκε.

Ο Vahid Selimovic, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Λουξεμβούργου για τους αγώνες με την Σερβία (0-1) και την Πορτογαλία (5-0), όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.