Τι έλεγαν στον ΟΦΗ μετά τον Ολυμπιακό

SMS
08:30 | 21/10/2019

Ό,τι άφησε το σαββατιάτικο ματς στους επικεφαλής του ΟΦΗ και ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας.

Ο ΟΦΗ τα έδωσε όλα κόντρα στον Ολυμπιακό, έπαιξε με βάση το μέγεθος της τεράστιας ιστορίας του, «θάμπωσε» με το ποδόσφαιρό του ολάκερη την Ελλάδα και μπορεί να μην πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό από το Φάληρο, κατάφερε, όμως, να χορτάσει ποδόσφαιρο τους φίλους του και να κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Αυτό που σχολίαζαν άπαντες στον ΟΦΗ την επόμενη μέρα του αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά εφέτος σχεδόν σύσσωμος ο ελληνικός τύπος ασχολείται με την αγωνιστική εικόνα της κρητικής ομάδας και όχι αποκλειστικά με τη νίκη του Ολυμπιακού.

Αυτό από μόνο το αποτελεί μία τεράστια νίκη που έχουν πετύχει άπαντες στην ομάδα και είναι ακριβώς αυτό που πρεσβεύει τον νέο ΟΦΗ.

Εννοείται οτι στον ΟΦΗ δεν θέλουν μόνο καλά λόγια, θέλουν αποτελέσματα και βαθμούς, θέλουν να πηγαίνουν ολοένα πιο ψηλά, αλλά σίγουρα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα προόδου.

Αυτό που, επίσης, πρέπει να σημειώσουμε είναι το αναμενόμενο. Δηλαδή, το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ παιχνιδιού και είναι το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο Ομιλος δεν πήγε στην έδρα του Ολυμπιακού για να κλειστεί στο «καβούκι» του, αλλά έπαιξε ανοιχτά και επιθετικά, έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο και κατάφερε να πάει το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο, χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Οι επικεφαλής στον ΟΦΗ είναι χαρούμενοι και συνάμα υπερήφανοι, αλλά ταυτόχρονα σκύβουν το κεφάλι και συνεχίζουν τη δουλειά. Ο Γιώργος Σίμος και το επιτελείο του δεν μένουν στις θριαμβολογίες, αλλά ετοιμάζουν την ομάδα για το επόμενο, επίσης δύσκολο, παιχνίδι με την Ξάνθη (Σάββατο, 17:15).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Το σχόλιο του Ανελκά για τον Ναμπί

Δείτε όλα τα ρεπορτάζ για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.