Τι ισχύει για τον δεύτερο επιθετικό

ΟΦΗ

Ο Γιάννου, ο Στάρτζεον και η... γραμμή κρούσης του ΟΦΗ.

Με τις μεταγραφικές υποθέσεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, καθώς τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν και ν’ ανατραπούν στο… άψε σβήσε.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να μην πάνε και για δεύτερο φορ, μετά τον Γιάννου.

Ο έμπειρος στράικερ θ’ ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και ίσως αποτελέσει την τελευταία προσθήκη της ομάδας του Σίμου, όσον αφορά στην επίθεση. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος τελειώνει αρχές του επόμενου μήνα.

Μπορεί, μετά την αποχώρηση του Φιγκεϊρέντο, να δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θα παρθούν ο… αντί-Βραζιλιάνος και ένας ακόμη, ωστόσο δεν είναι απίθανο να μη γίνει κίνηση για άλλον επιθετικό μόνο και μόνο για να γίνει, εκτός αν προκύψει μία δυνατή περίπτωση.

Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, δεν ασχολούνται ουσιαστικά με κάποια άλλη περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν έχουν «τρέξει» άλλο «μέτωπο» και θα έπαιρναν έναν ακόμη φορ, μονάχα αν στην πορεία προκύψει κάτι το ξεχωριστό.

Στην αξιολόγηση της κατάστασης, βέβαια, ρόλο λογικά παίζει και η παρουσία του Στάρτζεον. Ο Πορτογάλος, παρόλο που αγωνίζεται στα «φτερά», έχει την ικανότητα να χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή και υπάρχει πίστη πως μπορεί ν’ ανταποκριθεί και σ’ αυτή τη θέση.

Από’ κει και πέρα, πίσω από τους δύο παραπάνω, ακολουθούν οι νεαροί Γκαργκαλατζίδης και Νοικοκυράκης.

Στην παρούσα φάση, είναι αλήθεια, ότι στον ΟΦΗ «δουλεύουν» μόνο την περίπτωση του Λυμπεράκη. Περιμένουν, πάντως, να δουν τις οριστικές εξελίξεις στον Πανιώνιο, αν και εκτιμούν ότι ο 22χρονος ακραίος αμυντικός θ’ αποκτηθεί.

Ο ίδιος, άλλωστε, βλέπει με μεγάλο ενδιαφέρον την προοπτική του Ομίλου και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους».

Είναι αυτονόητο, επίσης, πως εφόσον δημιουργηθούν κενά από αποχωρήσεις ή πωλήσεις παικτών, τότε οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου θα επιδιώξουν να καλυφθούν.

Υπάρχει χρόνος ακόμη πολύς μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, οπότε δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα πότε θα κλείσει τις κινήσεις του ο ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάρτζεον: «Γι' αυτό ήρθα στον ΟΦΗ»

Πρώτη προπόνηση για Στάρτζεον

Μετά τον Στάρτζεον, σειρά έχει ο Γιάννου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.