Τι ισχύει με Παναθηναϊκό και Ουάρντα

19:53 | 16/07/2019

Στην Αίγυπτο ξαναθυμήθηκαν το... χιλιοπαιγμένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμρ Ουάρντα και υποστηρίζουν ότι το μόνο εμπόδιο είναι η αμοιβή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού.

Δεν γράφεται για πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία… Σύμφωνα με αιγυπτιακό δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εστιάσει στον Αμρ Ουάρντα και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Η ιστοσελίδα “btolat.com” υποστηρίζει ότι οι “πράσινοι” έχουν επαφές με τον ατζέντη του Ουάρντα και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ. Ως το κυριότερο εμπόδιο για την επίτευξη της συμφωνίας παρουσιάζεται το οικονομικό, αφού ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να πάρει στο Τριφύλλι τα χρήματα που πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, το ρεπορτάζ επισημαίνει σε ένα σημείο ότι βασίζεται σε ελληνικές “πηγές”, ωστόσο στη χώρα μας έχει διαψευστεί αρκετές φορές ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Ουάρντα.

Ασφαλώς, η επιφυλακτικότητα του Νταμπίζα και του Δώνη δεν σχετίζεται με την αδιαμφισβήτητη αξία του Ουάρντα. Αντίθετα, ο ανασταλτικός παράγοντας για κάθε ενδιαφερόμενο είναι ο χαρακτήρας του Αιγύπτιου.

ΠΗΓΗ: trifilara.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.