Τι ισχύει με τους ανήλικους που θέλουν να δουν τον ΟΦΗ

SMS
21:30 | 10/09/2019

Ξεκάθαρα τα πράγματα όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως και πέρυσι, έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα λειτουργήσει η μαθητική εξέδρα στο γήπεδο του ΟΦΗ. Ο Όμιλος θέλει φυσικά κοντά του για άλλη μία χρονιά και τους μικρούς του φίλους. 

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, έχει δημιουργηθεί ένα θέμα για το αν επιτρέπεται η ΠΑΕ να διαθέτει κανονικό εισιτήριο σε ανήλικους από 10 έως 18 ετών, αφού μέχρι 10 ετών παίρνουν παιδικό εισιτήριο. 

Βάσει νόμου, πάντως, από φυσικά σημεία πώλησης απαγορεύεται να πάει μόνος του κάποιος ανήλικος και να πάρει εισιτήριο. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι πρέπει απαραίτητα να είναι μαζί ο γονέας ή κηδεμόνας του. 

Σε περίπτωση, έτσι, που ο ΟΦΗ δώσει εισιτήριο σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, και αυτός τραυματιστεί στο γήπεδο, τότε η ΠΑΕ έχει την ευθύνη.

Και στο ερώτημα για το πως γίνεται ν' απαγορεύεται από φυσικά σημεία πώλησης, αλλά είναι εφικτό μέσω διαδικτύου να το κλείσει, η απάντηση είναι απλή. 

Για να αγοράσει εισιτήριο ένας ανήλικος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κάτι που προϋποθέτει πως έχει την άδεια του γονέα σου για να χρησιμοποιήσει την κάρτα του. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.