Tι σημαίνει το «όχι» στον Εργοτέλη

SMS
17:44 | 08/07/2019

Τι αναφέρει ο κανονισμός της ΕΠΟ σε αυτές τις περιπτώσεις, τι ισχύει με την απαγόρευση μεταγραφών

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, ότι ο Εργοτέλης μαζί με ακόμα δύο ομάδες δεν εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2. O φάκελος του Εργοτέλη εξετάστηκε για 2η φορά, με την επιτροπή να μην δέχεται την έφεση της κρητικής ομάδας.

Η μη αδειoδότηση αφορά τον περιορισμό για τις μεταγραφές παικτών άνω των 23 ετών. Συγκεκριμένα, πλέον ο Εργοτέλης θα μπορεί να κάνει μόλις μια ανανέωση ή απόκτηση ή δανεισμός ενός ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου Εθνικότητας άνω των 23 ετών, έως τις 30 Ιουνίου του 2020. Αυτό κρατήστε το, γιατί αφενός μπορεί να επιταχύνει πιθανές πωλήσεις παικτών ενώ μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στις αποφάσεις μεταγραφικών στόχων της ομάδας.

Πρακτικά, η παραπάνω απόφαση αυτό δεν επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς αλλά και της επόμενης. Και αυτό γιατί, η φιλοσοφία του Εργοτέλη στηρίζεται στην απόκτηση νέων παικτών, ενώ η απόφαση δεν... έριξε τους υπεύθυνους από τα σύννεφα. Λίγο - πολύ το περίμεναν.

Δείτε τι αναφέρει ο κανονισμός

capture-20190708-163409.png#asset:108014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Δεν πήρε άδεια ο Εργοτέλης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.