Tι συμβαίνει με Καπνίδη;

SMS
18:15 | 22/03/2019

Eκτός αποστολής για το ματς με την Κέρκυρα έμεινε ο Αντώνης Καπνίδης!

Πριν από λίγο το επίσημο site της ΠΑΕ Εργοτέλης, ανακοίνωσε το τι συνέβη στην τελευταία προπόνηση της κρητικής ομάδας καθώς και τις επιλογές του Νίκκι Παπαβασιλείου ενόψει Κέρκυρας. Στην αποστολή, όπως αναμενόταν δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ιατρούδης και Μπάτζιος όμως η απουσία του ονόματος του Αντώνη Καπνίδη προκάλεσε έκπληξη. Μάλιστα, το όνομα του επιθετικού του Εργοτέλη δεν αναφέρεται καν στους απόντες, παρ ότι ο ίδιος δεν είναι τραυματίας. 

Έτσι, για 2η φορά την εφετινή σεζόν, ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) ακριβοπληρωμένους παίκτες του Εργοτέλη (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020) μένει εκτός αποστολής. Με 23 συνολικά συμμετοχές και 2 μόλις γκολ, ο πρώην επιθετικός του Άρη δεν έχει προσφέρει εκείνα που περίμενε έως τώρα, έχει ξεκινήσει μόλις 4 φορές στην βασική ενδεκάδα στη Football league και δεν βρίσκεται (εξ αρχής) στις πρώτες επιλογές του Κύπριου τεχνικού.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι παρά την απουσία του Ιατρούδη, ο Νίκκι Παπαβασιλείου πέρα από τους φορμαρισμένους Ροβίθη-Μανουσάκη και τους... μόνιμους Κουατένγκ - Έφορντ, προτίμησε να πάρει μαζί του στην Κέρκυρα τον νεαρό Σταθόπουλο σαν 5ο παίκτη στην επιθετική τριάδα, στέλνοντας παράλληλα ''μήνυμα'' στον Καπνίδη ότι τη δεδομένη στιγμή δεν τον υπολογίζει. Η απόφαση αφορά καθαρά αγωνιστικούς λόγους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ένας επιθετικός που ήρθε φέτος στην Κρήτη με προοπτική την βασική ενδεκάδα,έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες στο αρχικό σχήμα ενώ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ένας επιθετικός. Και πλέον μένει εκτός αποστολής, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aνακοίνωσε αποστολή ο Νίκκι Παπαβασιλείου

Χάνει Ιατρούδη ο Εργοτέλης

O Nίκκι έκανε την αρχή, η ΠΑΕ ακολούθησε...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.