Τι συμβαίνει με Κομεσίδη-Αργυρόπουλο

21:51 | 02/02/2019

Οι δυο παίκτες είχαν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, όμως δε βρήκαν ομάδα και παραμένουν στον ΟΦΗ.

Το ρόστερ του Ομίλου πέρασε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από ένα… λίφτινγκ με σκοπό να παρουσιαστεί πιο δυνατό στο δεύτερο μισό της σεζόν και να καταφέρει να φτάσει στην παραμονή στη Super League.

Ήρθαν παίκτες, ενώ άλλοι τέθηκαν «εκτός». Στη δεύτερη κατηγορία συμπεριλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κομεσίδης και Αργυρόπουλος. Οι «ασπρόμαυροι», βέβαια, είχαν κάνει γνωστό πως όποιος ποδοσφαιριστής δε βρει ομάδα, θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά θα γυμνάζεται ατομικά και σε διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους.

Οι δύο παραπάνω, έτσι, δεν έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Όμιλο και συνεχίζουν να είναι κανονικά στο έμψυχο δυναμικό του. Τα δεδομένα, πάντως, είναι διαφορετικά για Κομεσίδη και Αργυρόπουλο.

Ο πρώτος, δηλαδή, όντως γυμνάζεται μόνος του και αποτελεί ουσιαστικά «ξένο» σώμα. Όσον αφορά, ωστόσο, στο δεύτερο, προπονείται κανονικά με την ομάδα και ποτέ δεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μένει, άρα, να φανεί αν στο επόμενο διάστημα πάρει ευκαιρίες ή όχι από τον Χάιμε Βέρα.

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.