Τι συμβαίνει με το γήπεδο του Ηροδότου;

12:50 | 25/09/2018

Το Capitano.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ της ''μετακόμισης'' του Ηροδότου στο Παγκρήτιο για το ματς της Πέμπτης (16.30) απέναντι στον Απόλλων Πόντου.

Αλλαγή ώρας και... έδρας ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Ηρόδοτου. Η αναμέτρηση με τον Απόλλων Πόντου για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί τελικά στο Παγκρήτιο (16.30). 

Μάλιστα, αυτή η απόφαση έχει δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των φίλαθλων της ομάδας. Οι εκκρεμότητες του συλλόγου της Αλικαρνασσού, ''αναγκάζουν'' την ομάδα να αγωνιστεί την Πέμπτη στο Παγκρήτιο. 

Όπου ''εκρεμμότητες'' η μη αδειοδότηση του γηπέδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr, στην ομάδα της Αλικαρνασσού δεν έχουν φροντίσει για την αδειοδότηση του γηπέδου και δεν έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει ακόμα μελέτη για πυρασφάλεια ενώ δεν υπάρχει βεβαίωση μηχανικού για το γήπεδο. Δύο απαραίτητες προϋποθέσεις για έναν έγκυρο φάκελο του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού. Έτσι, η Αστυνομία έβαλε ''STOP'' στην χρήση του γηπέδου και κάπως έτσι έγινε η αλλαγή έδρας.

Όλα αυτά, συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις, και ενώ όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αγωνιούν για την υπόθεση με την εγγυητική και την απαραίτητη δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο ερχομός στο Ηράκλειο του Στέλιου Σωκιανού από την Αθήνα όπου και βρίσκεται, αναμένεται να ''τρέξει'' τις εξελίξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.