Τι ζήτησε από τους συνεργάτες του ο Μιχάλης Μπούσης;

SMS
16:18 | 17/10/2018

Ο Μιχάλης Μπούσης θα δει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα όπου θα συνεχίσει τις επαφές του κεντρικά πια, για τα θέματα του ΟΦΗ! ​

Λίγη ώρα πριν την πολυαναμενόμενη άφιξη του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση και το θερμόμετρο ανεβαίνει ενόψει των πρώτων επαφών και κυρίως των αυριανών δηλώσεων του!

Πάντως και ο ίδιος φαίνεται πως ζει στον παλμό της παρουσίας του στο Ηράκλειο και ακόμη και στενοί συνεργάτες του, δεν πίστευαν πόσο πολύ έχει μπει στο κλίμα του ΟΦΗ κι ας μην έχει πατήσει ακόμη το πόδι του( μετά την απόκτηση της ομάδας )στο νησί.

Έτσι λοιπόν ζήτησε μόλις... δει Κρήτη, να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας και να συνομιλήσει μαζί τους. Απόψε λοιπόν το βράδυ το προγραμμα έχει δείπνο με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους γνωρίσει, να τον δουν και οι ίδιοι πρώτοι απ´ όλους και να βοηθήσει στο ανέβασμα της ψυχολογίας τους!

Άριστος γνώστης της ψυχολογίας ο... Μάικ, ξέρει πως οι παίκτες που ψάχνουν εναγωνίως το κουμπί εκείνο που θα τους ξεκλειδώσει αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά και η παρουσία του αλλά και το γεγονός πως ο νέος ιδιοκτήτης προτάσσει τη συνάντηση μαζί τους, παίζει το ρόλο του. 

Αύριο είναι η μέρα των ανακοινώσεων και από Παρασκευή ξεκινούν οι επαφές με τους τοπικούς φορείς για να μιλήσει με δήμαρχο, περιφερειάρχη και άλλους για το φιλόδοξο πρότζεκτ. Ο Μπούσης θα δει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα όπου θα συνεχίσει τις επαφές του κεντρικά πια, για τα θέματα του ΟΦΗ!

Πηγή:
Cretalive
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.