Τιμάει ένα… δικό του παιδί ο ΑΟΑΝ

22:47 | 02/12/2019

Ο Άγιος Νικόλαος συνεχίζει τις βραβεύσεις παλαίμαχων παικτών του.

Στο εντός έδρας παιχνίδι, έτσι, με την Επισκοπή (08/12) θα τιμήσει τον Γιώργο Παπαγιαννάκη, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία στο σύλλογο.

Η σχετική ενημέρωση των «κυανόλευκων»: Στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή (8/12) στις 15.00 με αντίπαλο την Επισκοπή για την 13η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπαγιαννάκης.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και ταλέντα που αναδείχθηκαν από το σωματείο μας, έχοντας ξεκινήσει από το τσικό του ΑΟΑΝ όπως λεγόταν τότε σε ηλικία 9 ετών έως και τα 14, όπου και προωθήθηκε στους Νέους του ΑΟΑΝ.

Εκεί αγωνίστηκε μέχρι τα 18 (1985-1993), για να βρεθεί στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα του ΑΟΑΝ και να στεφθεί πρωταθλητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης παίρνοντας την άνοδο στη Γ εθνική. Εκεί αγωνίστηκε με το μπλε αστέρι στο στήθος για 3 σεζόν (1993-1997), όταν και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΟΦΗ που τον έφεραν να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» και να βρεθεί υπό τις οδηγίες του ολλανδού τεχνικού Ευγένιου Γκέρναντ και μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, αγωνιζόμενος στην Α’ εθνική.

Το 2001 επέστρεψε και πάλι στην ομάδα του ΑΟΑΝ και τη Β’ εθνική, για να βρεθεί στη συνέχεια για μια σεζόν στην Καλαμάτα και να επιστρέψει για τελευταία φορά στην ομάδα μας το 2003 στην Γ’ εθνική.

Συνολικά υπηρέτησε και ήταν μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ για δεκατρία χρόνια από την ακαδημία μέχρι και τη μεγάλη ομάδα, με την οποία σημείωσε και είκοσι τέρματα στις επαγγελματικές κατηγορίες, παρ’ ότι δεξιός οπισθοφύλακας με μεγάλη ικανότητα όμως στον δημιουργικό τομέα.

Η αναγνώριση της προσφοράς του στις μεγάλες στιγμές του ΑΟΑΝ του πρόσφατου παρελθόντος, θα επισφραγιστεί με την βράβευση του από τη διοίκηση και το χειροκρότημα των φιλάθλων οι οποίοι τον θαύμασαν εν δράση και αυτών που έμαθαν για την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.