«Τιμωρία» 2500 θέσεων στο Παγκρήτιο!

SMS
20:02 | 14/12/2018

Διαβάστε τι σημαίνει πρακτικά η τιμωρία των δύο κλειστών θυρών στο Παγκρήτιο για το πρώτο εντός έδρας ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η UEFA

Πριν από λίγο, η UEFA γνωστοποίησε την τιμωρία της στην ΕΠΟ για τα ναζιστικά πανό που έκαναν... βόλτα στο παιχνίδι με την Εσθονία, για το Nations League. H τιμωρία αναφέρει το κλείσιμο δύο θυρών του Παγκρητίου (εκτός απροόπτου το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί σαν έδρα η Εθνική) στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση. Οι θύρες είναι η 4 και η 5, ενώ θυμίζουμε ότι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου απέναντι στην Ιταλία.

Με δεδομένο το όνομα του αντιπάλου (Ιταλία) αλλά και η σημασία της διοργάνωσης (EURO 2020), το Παγκρήτιο προβλέπεται αν όχι να γεμίσει, να έχει πολύ κόσμο. Έτσι, έπειτα από την τιμωρία των κλειστών θυρών, πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι περίπου 2.500 θέσεις θα μείνουν κενές με αρκετούς κρητικούς φίλους της Εθνικής να μην μπορούν να δουν από κοντά το Ελλάδα - Ιταλία. Θυμίζουμε ότι η χωρητικότητα του Παγκρητίου είναι περίπου 26.000 χιλιάδες θεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.