«Τίποτα δεν κρίνεται από την πρώτη αγωνιστική»

20:54 | 29/04/2018

Χαρούμενος, όμως παράλληλα και προσγειωμένος παρουσιάσθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηροδότου Μανόλης Παπαματθαιάκης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Αμαλιάδας με 3-0.

Ο ικανός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους παίκτες του, την προσπάθειά τους και φυσικά τη νίκη, έδωσε όμως παράλληλα τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της συνέχειας που θα ακολουθήσει. Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως εξαιτίας των αποβολών παρουσιάσθηκε στις δικές του δηλώσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος. 

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης συγκεκριμένα στις δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα αρχίζει κάτι, αλλά δεν τελειώνει. Δεν κρίνεται τίποτα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, καθώς η διαδικασία θα πάει μέχρι τέλους. Όταν όμως την ξεκινάς με νίκη είναι σπουδαίο. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή μας τη νίκη, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είναι πολλή τακτική και από τις δύο ομάδες οι οποίες κοιτούσαν περισσότερο την αμυντική τους τακτική και λειτουργία. Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι του αντιπάλου μας και εμείς είμαστε μια ομάδα που όταν βρίσκουμε κενούς χώρους μπορούμε και βάζουμε γκολ. 

Είναι σημαντικό σε αυτή τη σειρά των αγώνων να βάζεις πολλά γκολ, καθώς είναι αυτά που παίζουν ρόλο σε πιθανή ισοβαθμία και δίνουν πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και συγκεντρωνόμαστε τώρα στη συνέχεια και τον αγώνα που έχουμε με τον Εθνικό.

Είναι ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς, στο οποίο θα πάμε για να νικήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα μας. Ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, όμως δεν θα πάμε να κλειστούμε, αλλά να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Στην αντίπερα όχθη ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο για τη νίκη του, ανεξάρτητα με το τι έγινε με τον διαιτητή. Το ματς ξεκίνησε όπως το περιμέναμε. Μπήκαμε όπως έπρεπε, κρατήσαμε τον αντίπαλό μας μακριά από την εστία μας, ενώ είχαμε και τις δικές μας ευκαιρίες.

Ο διαιτητής με τις κίτρινες κάρτες που άρχισε να δίνει όμως, μας προβλημάτισε, παρόλα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις στην αρχή όπως αυτή με τον Μπαρμπαρούση, όμως ο διαιτητής ήταν αλλαγμένος στο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι έπαθε, ελπίζω τα λάθη του να μην ήταν εσκεμμένα. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για τη νίκη του».

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ερωτηθείς για αυτή την έξτρα αγωνιστική διαδικασία που υπάρχει για την άνοδο στη Football League, ο έμπειρος προπονητής απάντησε: «Είναι κρίμα για όλες τις ομάδες, καθώς είναι πρωταθλήτριες. Θα πάρουν μετάλλια, όμως την άνοδο θα την πάρουν μόνο δύο από αυτές. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και μπορεί την επόμενη κιόλας αγωνιστική να αλλάξει η εικόνα.

Ο Ηρόδοτος είναι τώρα πρώτος, το άλλο ματς έληξε ισόπαλο, ενώ εμείς έχουμε μηδέν βαθμούς. Όλα αυτά όμως μπορεί την επόμενη αγωνιστική να είναι διαφορετικά, όπως και σε κάθε αγωνιστική».

Ο σκόρερ του ενός από τα τρία γκολ του Ηροδότου Μιχάλης Φραγκουλάκης υπογράμμισε για τη νίκη της ομάδας του: «Βρισκόμαστε σε έναν δυνατό όμιλο, στον οποίο μετέχουν τέσσερις πρωταθλητές και θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Αντιμετωπίσαμε την κατά τη γνώμη μου καλύτερη ομάδα από αυτές που μετέχουν και πήραμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Ελέγχαμε τον αγώνα και σαν ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να έχουμε τέτοιες νίκες, τόσο μέσα στην έδρα μας, όσο και μακριά από αυτήν».

ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ-ACTION.jpg#asset:15778

Δηλώσεις έκανε και ο αμυντικός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Μανόλης Κανδυλάκης: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις ημέρες για το ματς, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα του λεπτά. Βγάλαμε πάθος και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Είναι η πρώτη, αλλά είναι σπουδαία γιατί έχουμε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τώρα και έπρεπε να ξεκινήσουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.