Το 2021 επιστρέφει ο ντε Γκουζμάν για τον ΟΦΗ

17:02 | 30/11/2020

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ολλανδού μέσου.

Η κακοδαιμονία δε λέει ν’ αφήσει τον ΟΦΗ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν έδειξαν ότι κόντρα στον ΠΑΣ υπέστη θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.

Το πιο σημαντικό στο πρόβλημα του 33χρόνου παίκτη είναι να μη μαζέψει υγρό σ’ εκείνο το σημείο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται 1-2 φορές την εβδομάδα, ωστόσο το λιγότερο για 3 εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει πως ο ντε Γκουζμάν θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Σίμου με το νέο έτος. Η σχετική ενημέρωση:

«Χωρίς τον Jonathan De Guzman ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (30/11) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο μέσος του ΟΦΗ, που αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό (29/11) αγώνα, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Άρχισε θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Θεραπεία συνέχισε ο Νίκος Μαρινάκης, όπως και οι Nazareno Solis και Felipe Souza, οι οποίοι έκαναν επιπλέον ατομικό πρόγραμμα. Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αύριο, Τρίτη (1/12), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (2/12)».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.