Kill Bill εναντίον Παναθηναϊκού

SMS
12:07 | 08/12/2018

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έχει πετύχει το 25% των γκολ του στην Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και βρίσκεται στις… επάλξεις ενόψει της κυριακάτικης (09/12) συνάντησης απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, έτσι, δίνει μια επιπλέον επιλογή στον Νίκο Παπαδόπουλο για τη μεσοεπιθετική γραμμή του συγκροτήματος του. Μπορεί ο «Κούτσια» να μην έχει ακόμη καταφέρει να σκοράρει τη φετινή περίοδο, ωστόσο έχει ένα… άκρως ενδιαφέρον στατιστικό κόντρα στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, είναι η ομάδα που έχει «πληγώσει» περισσότερο από κάθε άλλη σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Ο έμπειρος παίκτης έχει συνολικά σημειώσει 16 γκολ στη Super League και τα 4 απ’ αυτά είναι με το «τριφύλλι». Τα δύο τα έχει πετύχει με τη φανέλα του Εργοτέλη και τα άλλα δύο ως παίκτης του ΟΦΗ.

Αυτό το 25% στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ, αλλά και γενικότερα η… έφεση που έχει απέναντι στους «μεγάλους» (έχει δύο τέρματα απέναντι στον Ολυμπιακό και άλλα τόσα κόντρα στον ΠΑΟΚ) μπορεί να εξελιχθεί σ’ ένα σημαντικό παράγοντα του αυριανού αγώνα.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.