Το... 3-1 «σημάδεψε» τις σαββατιάτικες αναμετρήσεις

SMS
21:38 | 27/10/2018

Το σκορ της ημέρας στα γήπεδα της Α1

Η ομάδα του Γαζίου επικράτησε με 3-1 του ΠΑΝΟΜ, ενώ οι Μοίρες επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ του ΑΟΤ (3-1). Η νίκη αυτή κρατάει «ψηλά» την ομάδα του Αλμυρού πίσω από τον πρωτοπόρο Ζαρό. Από την άλλη, οι Μοίρες βρίσκονται μόλις στην 12η θέση με 5 βαθμούς, με τη νίκη αυτή να τους δίνει «ανάσα» και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο κόουτς των γηπεδούχων, μίλησε στο Capitano.gr αφιερώνοντας την νίκη στον Γιώργο Μαρκατάτο ο οποίος πριν ένα χρόνο ''έφυγε'' από τη ζωή.

Το αξιοσημείωτο και στα δύο σημερινά παιχνίδια, είναι ότι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (3-1) των αντιπάλων τους και ακόμη περισσότερο, ότι οι νίκες ήρθαν από ανατροπή!

Στο ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο Γάζι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μανιαδή στο 1ο μόλις λεπτό, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 0-1! η αντίδραση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 50' με τον Ηρακλή Απλαδά, ο οποίος ισοφάρισε το παιχνίδι. Οι «μπλε» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Π. Στρατήγη 10 λεπτά αργότερα (60'), και τον Α. Στρατήγη να τελειώνει το ματς στο 70' σημειώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του. 

Στο άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της Α1, οι Μοίρες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με εύστοχο πέναλτι του Φραγκιαδάκη (0-1). Το παιχνίδι έφερε στα ίσια ο Ιερωνυμάκης, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71'. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 75ο λεπτό ο Καργάκης με ατομική προσπάθεια έγραψε το 2-1 βάζοντας τις Μοίρες μπροστά στο σκορ. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Μασέλης στο 82' ύστερα από τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.