​Το αντίο του Βέλιτς στην Επισκοπή

16:43 | 02/05/2022

Όπως τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός, πέρασε τρία πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στο Ρέθυμνο, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε.

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του Γιάσμινκο Βέλιτς έχει ως εξής:

«Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι έπειτα από τρία πολύ όμορφα και πολύ πετυχημένα χρόνια στο Ρέθυμνο και στην ομάδα της Επισκοπής, νιώθω ότι ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ρεθεμνιώτες για την αγάπη τους σε όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που ήταν δίπλα μου και συνεργάστηκαν μαζί μου και είχαν πολύ μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες της ομάδας σ’ αυτή την ωραία διαδρομή.

Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου σ’ αυτή την τριετία γιατί έδωσαν τα μέγιστα για να φέρουν την ομάδα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σ’ αυτό το σημείο και να την σταθεροποιήσουν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Ενιωθα πάντοτε την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό μου. Ηρθε η στιγμή να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο και να κάνω το επόμενο βήμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Επισκοπή και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Οσον αφορά το ματς, τι να πω, είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πέφτει η αυλαία με μία μεγάλη ανατροπή, με μεγάλες συγκινήσεις και την ομάδα να τερματίζει στην 7η θέση στης βαθμολογικής κατάταξης κάτι που είναι πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.