Το «αντίο» του Κόλτζου

09:00 | 08/06/2020

Ο νεαρός τεχνικός αποχαιρέτησε τον Πανακρωτηριακό.

Ο χανιώνικος σύλλογος συνεχίζει στο τοπικό, όπως όλα δείχνουν, και ο Γιώργος Κόλτζος αποτελεί παρελθόν. Με δήλωσή του, έτσι, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε την περασμένη περίοδο στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του προέδρου μας, κ. Σβουράκη θα ήθελα να αποχαιρετήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτή την επιτυχημένη χρονιά και οδηγήσαμε τον Πανακρωτηριακό στα πλέι οφ και στον τελικό του κυπέλλου. Ηταν μια χρονιά όπου η οργάνωση σε συνδυασμό με τη συνεργασία και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, μας χάρισε όμορφες στιγμές, θετικά αποτελέσματα και προώθηση νέων ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες.

Ευχαριστώ τον κ. Σβουράκη για την υπέροχη συνεργασία και την εξαιρετική του σχέση με όλους όσοι βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το κύρος και η προσωπικότητα του ήταν τέτοια που μας έδινε ένα έξτρα κίνητρο να προσφέρουμε στην ομάδα.

Τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του στο πρόσωπο μου μετά την αλλαγή προπονητή. Τους κυρίους Κελάκη, Ροζάκη, Χριστοφή, Κουκουράκη και Μουσουράκη όπου ο καθένας πρόσφερε από το πόστο του τα μέγιστα για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Το γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή μας, Αρη Δαμανάκη για τις υπηρεσίες τους, τον φροντιστή μας, Αλέκο Γεωργαλάκη που ήταν η ψυχή της ομάδας και του αφιερώνουμε όλες τις όμορφες φετινές στιγμές.

Τους δημοσιογράφους, κ.κ. Καρτσωνάκη, Νίτσε, Ανδρεαδάκη για την βοήθεια τους στην προβολή του Πανακρωτηριακού και του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Τους συνεργάτες μου, Μάκη Γιαννόπουλο, που ήταν φίλος και συνεργάσιμος σε μέγιστο βαθμό, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέξανδρο Τσιπιανίτη και τον προπονητη φυσικής κατάστασης, Σταύρο Ζυμβραγουδάκη που με τη βοήθεια τους το έργο μας καθημερινά ήταν πιο ευχάριστο.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που κάθε εβδομάδα έδειχναν το ταλέντο τους και τον επαγγελματισμό τους και μας χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις. Τελος, το χειροκρότημα του κόσμου ήταν η επιβράβευση μιας επιτυχημένης χρόνιας και τους ευχαριστώ.

Με εκτίμηση, Κόλτζος Γεώργιος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέψεις αποχώρησης από τη Γ’ Εθνική για τον Πανακρωτηριακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.