Το αντίο του Νιόπλια στους παίκτες και η ομιλία Πουρσανίδη

ΟΦΗ

Η τελευταία ομιλία του Νίκου Νιόπλια στους ποδοσφαιριστές και το σύνθημα για τη συνέχεια από τον Ηλία Πουρσανίδη.

Ο Νίκος Νιόπλιας, μαζί με τους Γιάννη Γράμμο, Βαγγέλη Λάππα και Γιάννη Κεσόγλου βρέθηκαν το απόγευμα στο ΒΑΚ και χαιρέτησαν τους παίκτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά το πέρας της συνάντησης με τον Μηνά Λυσάνδρου όπου επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν από την απογευματινή προπόνηση και είπε το δικό του "αντίο".

"Είναι δύσκολη στιγμή", είπε ξεκινώντας ο πρώην πλέον προπονητής του ΟΦΗ και πρόσθεσε: "Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δε χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη. Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας".

Στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Κώστας Γιαννούλης, ευχαριστώντας τους προπονητές.

Στα αποδυτήρια ήταν και ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: "Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας

Τελείωσαν ακόμη τρεις από τον ΟΦΗ - Με Καραβέλα-Κουνδουράκη κόντρα στη Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.