Το αντίο του Σουργιά

15:45 | 23/04/2022

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΟΑΝ, ο Νίκος Σουργιάς «είπε» το δικό του αντίο στην ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνια που ήμουν μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ αυτά τα 2,5 χρόνια. Αποχωρίζομαι αυτή την οικογένεια γεμάτος συναισθήματα και ικανοποίηση για το μερίδιο που μου αναλογεί για την αναγέννηση της. Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου για όσους συνεργάστηκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, το ζήλο και την απόδοση τους δημιουργώντας μου αναμνήσεις που θα έχω για πάντα στο μυαλό μου. Όλους τους συνεργάτες προπονητές, ιατρούς, φροντιστές και γενικούς αρχηγούς. Όλα τα μέλη της διοίκησης ανεξερετως. Τους υπέροχους φιλάθλους μας από τους οποίους εισέπραξα απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό. Τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνο Μακράκη. Τον κύριο Γρηγόρη Κοκολάκη ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία, το χώρο και τον χρόνο να εργαστώ στην ομάδα με όσες καλύτερες συνθήκες γινόταν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που ζήσαμε μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.