Το «αντίο» του Υφυπουργού στον Θέμη Θέμελη

SMS
11:36 | 23/09/2020

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Διαιτησίας για τον χαμό του παλαίμαχου διαιτητή

Ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου, δεν είναι πια στη ζωή. Ο πρώην διαιτητής Θέμης Θέμελης έδωσε τη μάχη όμως ''λύγισε'' και στα 74 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους εμάς, αλλά και σε ολόκληρη την τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα, η είδηση της απώλειας του Θέμη Θέμελη.

Ο θέμης Θέμελης ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα, με αδιαμφισβήτητη προσφορά στην κρητική διαιτησία και όχι μόνο, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, πραγματικός μαχητής της ζωής που τον χαρακτήριζαν το ήθος και την ευγένεια του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΕΛΗ

O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλη η διαιτητική οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεμιστοκλή Θέμελη σε ηλικία 74 ετών (1946-2020).

Ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ηρακλειώτικη διαιτησία την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής.

Αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής.

Σε όλη του την πορεία τον χαρακτήρισε το ήθος και ο σεβασμός, στοιχεία που μετέδωσε στην οικογένειά του, η οποία συνεχίζει την διαιτητική παράδοση με την κόρη του Πένυ Θέμελη να είναι εν ενεργεία διαιτητικό μέλος.

Ήταν πάντα δίπλα στα νέα παιδιά της διαιτησίας, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους μας.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Θέμη Θέμελη…

(Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.