Το απόλυτο και κορυφή για τον Ηρόδοτο - η βαθμολογία

18:25 | 29/09/2019

Ο Ηρόδοτος συνέχισε με νίκη στη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Ο ΠΟΑ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πόρου των 9 παικτών(!), ενώ η Επισκοπή γκέλαρε στο γήπεδό της. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική.

ΠΟΡΟΣ-ΠΟΑ 1-1:

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με φάσεις και αποβολές, αλλά (σε αντίθεση με το πρόσφατο σούπερ καπ που έπαιξαν οι δύο ομάδες) δεν ανέδειξε νικητή. Ο νεοφώτιστος Πόρος προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Μαραθιανού μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ στο 23' έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Λουμπάκη. Ο ΠΟΑ πήρε τα πάνω του και πίεσε και στο 44' απάντησε και αυτός με πέναλτι, με τον Καϊμακαμούδη να διαμορφώνει από την άσπρη βούλα το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πόρος έμεινε με 9 παίκτες μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) του Τριανταφυλλίδη στο 60', αλλά η ομάδα του Σκύβαλου παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 1-0:

Στη Ν.Αλικαρνασσό ο Ηρόδοτος διπλασίασε τις νίκες του, επικρατώντας 1-0 του Ρεθυμνιακού. Με το ίδιο σκορ οι «κυανόλευκοι» είχαν πάρει το διπλό επί του Πανακρωτηριακού και πλέον έχουν «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 21' ο Βακράκος, ενώ ο Ηρόδοτος είχε ευκαιρίες για μία πιο ευρεία νίκη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 2-2:

Στο Ρέθυμνο η ομάδα του Βέλιτς «πέταξε» στα σκουπίδια το διπλό στο Ατσαλένιο την περασμένη αγωνιστική, με τον Πανακρωτηριακό να παίρνει σημαντικό βαθμό, τον πρώτο του στο πρωτάθλημα. Η Επισκοπή προηγήθηκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς και χρειάστηκε ένα γκολ λίγο πριν ο φινάλε για να διαμορφωθεί το 2-2, με την Επισκοπή να φτάνει τους 4 βαθμούς.

ΑΟΑΝ-ΣΥΝΚΑ 3-1:

Στην πρεμιέρα η ομάδα του Αγίου Νικολάου ηττήθηκε από τον Γιούχτα, αλλά την Κυριακή ρέφαρε απέναντι στο ΣΥΝΚΑ που παραμένει χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό. Με τα γκολ των Μαρκάκη και Θεοδωρίδη από το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 και «κλείδωσαν» νωρίς-νωρίς το πρώτο τους τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

1. Ηρόδοτος 6
2. Επισκοπή 4
3. Γιούχτας 3
4. Ρεθυμνιακός 3
5. ΑΟΑΝ 3
6. ΠΟΑ 1
7. Πόρος 1
8. Πανακρωτηριακός 1
8. ΣΥΝΚΑ 0

* Ο Γιούχτας είχε ρεπό

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (06/10 - 16:00)

ΠΟΑ-Πανακρωτηριακός
Γιούχτας-Πόρος
Ρεθυμνιακός-Επισκοπή
ΑΟΑΝ-Ηρόδοτος
Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.